La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Dia de les Persones amb Discapacitat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l'11 de desembre tindrà lloc a la UAB un acte que constarà d'una conferència i el lliurament de les Beques Impuls.

05/12/2018

El pròxim dimarts 11 de desembre, a les 12.30 h, a la Sala Teatre la UAB, commemorarà el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El 3 de desembre està establert per l'ONU com a dia internacional per reivindicar la igualtat per a les persones amb discapacitat. L'objectiu amb el qual es fixa aquest dia és visibilitzar i promoure la inclusió de tothom en el desenvolupament de la societat.

És per això que la UAB se suma a la celebració d'aquest dia i celebrà un acte en el marc del 3 de desembre. En aquesta ocasió la commemoració serà presentada per Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat. A continuació es procedirà al lliurament de les Beques Impuls de la mà de Gabriel Masfurroll, President del Consell Social. Tot seguit Arnau Panicot, becat per aquest programa de promoció a l'alumnat amb discapacitat, compartirà la seva experiència universitària.

La jornada finalitzarà amb una conferència a càrrec del professor Josep Maria Sanahuja Galvaldà, director del Centre d'Estudis i Recerca per una Societat Inclusiva, titulada "Reptes per avançar per una universitat inclusiva".

 

Notícies relacionades

Inserci?laboral amb perspectiva de gènere

แอพพลิเคชั่นเกมยิงปลาบนมือถือLa UAB ofereix una activitat formativa sobre inserci?laboral amb perspectiva de gènere

És fruit de la col·laboració entre el Servei d'Ocupabilitat i l'Observatori per a la Igualtat per reforçar la perspectiva de gènere en les activitats d'orientació professional de la Universitat. Adreçada a tot l'alumnat i les persones titulades, tindrà lloc el 28 de febrer, a les 11.00, a la Facultat de Traducció i d'Interpretació. Llegir més

Totes les notícies