La creaci?de varietats vegetals i les D.O., a la IX jornada sobre el Dret a la Propietat Industrial

Jornades CEI

Dijous, 8 de novembre, té lloc una nova edició de la Jornada sobre el Dret a la Propietat Industrial organitzada pel Centre d'Economia Industrial de la UAB. En aquesta ocasió l'objecte d'anàlisi seran els drets de propietat industrial relacionats amb les plantes, els vegetals i els aliments, de gran importància per a la indústria del sector.

15/10/2018

L'acte tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona i comptará per a la seva inauguració amb la participació de Xavier Carbonell, director-gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona; F.Javier Lafuente i Esther Zapater, vicerector d'Innovació i Projectes Estratègics i degana de la Facultat de Dret, respectivament, de la UAB; Pere Caba, director-gerent de la Fundació Empresa i Ciència de la Universitat, i Ramon Morral, director de la Jornada.

Al llarg del dia s'hi analitzarà i discutirà sobre la legislació nacional, comunitària i internacional en relació a la indústria de la creació de varietats vegetals, denominacions d'origen i indicacions geogràfiques. Intervindran representants d'empreses que exposaran la visió pràctica del que significa aquesta indústria i del pes que té en el conjunt del teixit empresarial, així com les problemàtiques que eventualment puguin produir-se en l'àmbit legal.

Les principals activitats programades són cinc ponències que comptaran amb un col·loqui posterior. S'hi abordaran temes com la protecció de les denominacions d'origen i les indicacions geogràfiques i el paper dels Consells reguladors, el sistema de protecció de les varietats vegetals o el contingut i protecció dels drets dels titulars de les varietats vegetals.

M閟 informaci? Programa

 

Not韈ies relacionades

Totes les not韈ies