Inscripcions obertes per les Jornades de Portes Obertes UAB 2019

Vine a conéixer la UAB!

La Universitat Autònoma de Barcelona obre les portes als futurs estudiants els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2019. Les Jornades de Portes Obertes són la millor oportunitat per conèixer tots els detalls del grau que estàs pensant en estudiar a la UAB. Apuntar-te és molt fàcil: només cal que t’inscriguis en aquest formulari.

09/11/2018

La millor manera per conèixer de primera mà els graus, el professorat i el campus de la UAB.

Més de 200 xerrades al campus fetes pels professors i professores que tindràs a classe el dia de demà. A més, pots conèixer l’oferta de nous graus i visitar el campus, els espais verds i tots els serveis i instal·lacions.

Durant les Jornades de Portes Obertes, els professors de secundària, batxillerat i CFGS poden assistir a una xerrada per informar-se de totes les novetats de l'oferta de grau UAB 2019/2020.

Trobaràs la programació completa de les més de 200 xerrades els dies 5,6 i 7 de febrer en aquest link.

La informació necessària sobre com arribar al campus o moure't pel seu interior la podeu consultar a l’apartat de mobilitat i transports del web de la UAB o a l'aplicació App&Town.

Hi ha moltes més maneres de conèixer la UAB: les trobaràs totes en el web de Visita la UAB.

Inscripció oberta fins al 25 de gener!
 

 

Notícies relacionades

Nena Ciencia

แอพพลิเคชั่นเกมยิงปลาบนมือถือLa UAB commemora amb un col·loqui i un taller el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència, les Facultats de Ciències i de Biociències i l’Observatori per a la Igualtat organitzen el proper dilluns 11 de febrer el col·loqui “Ampliem la mirada a les ciències”, i el taller “Stem amb tu”, amb l’ICE, dirigit a centres educatius. Llegir més

Estudiants

La UAB dona la benvinguda als estudiants estrangers que arriben el segon semestre

Del 4 al 9 de febrer, la UAB organitza els International Welcome Days, unes jornades d'acollida per als estudiants estrangers que s'hi incorporen el segon semestre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els alumnes es familiaritzin amb el campus, els serveis i els col·lectius de la Universitat. El dia 4, la trobada comença amb una fira d'entitats a la plaça Cívica. Llegir més

Totes les notícies