El professor Jordi Domènech guanya el Premi Marta Mata de Pedagogia

JordiDomenech

El llibre “Indagación, ABP y controversias. Apuntes para la Competencia Científica”, del professor de la Facultat de Ciències de l’Educació Jordi Domènech, ha estat guardonat amb el Premi Marta Mata de Pedagogia, atorgat per l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

07/12/2018

Jordi Domènech, professor de secundària i del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, ha estat premiat amb el 38è Premi Marta Mata de Pedagogia, concedit per l’Associació de Mestres Rosa Sensat,  amb el llibre “Indagación, ABP y controversias. Apuntes para la Competencia Científica”.

Domènech és doctor en Biologia i llicenciat en Humanitats. Treballa com a professor a l'Institut Marta Estrada, de Granollers, i coordina diversos projectes en relació a la innovació a l’ensenyament de les ciències i l’avaluació de les competències. L’obra guardonada parla de que la ciència no es pot ensenyar com un coneixement estàtic, sinó que al contrari, es troba en una evolució constant influida per factors polítics, econòmics i ètics.

Aquest premi compta amb la col·laboració de la Fundació Artur Martorell, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

El premi es concedeix anualment a obres sobre educació que, a partir de l’anàlisi i la reflexió sobre la pràctica, contribueixin a la millora de l’educació i a enfortir la renovació pedagògica per promoure, reconèixer i donar veu a la feina renovadora de professors i altres educadors que contribueixen a la millora de l’educació i la renovació pedagògica.