Camerata Egara interpreta peces de Johann S. Bach a la UAB

Camerata Egara, conjunt musical especialitzat en la interpretació de peces del Barroc al Classicisme, oferirà un concert abans del periode de vacances el 20 de desembre, a l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. El professor Francesc Cortés els acompanyarà al clavicèmbal.

04/12/2018

El proper 20 de desembre, a les 19 h, l'auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres acollirà un concert del conjunt Camerata Egara, que interpretarà una selecció de temes de Johann Sebastian Bach.

Camerata Egara, grup que interpreta repertori de música vocal i instrumental del Barroc al Classicisme, està dirigit pel clavecinista Jordi Reguant. El conjunt instrumental està format per exalumnes del Conservatori de Terrassa que actualment segueixen estudis superiors a l'ESMUC i al Conservatori del Liceu: Maria Sanchez i Otília Dan (violins), Raquel Garcia (viola), Alba Villar (violoncel), Alba Valero (flauta) i Mariona Pallach (soprano). A més, el professor del Departament d'Art i Musicologia Francesc Cortés s'incorporarà al conjunt per interpretar dues peces a l'orgue. El clavicèmbal i l'orgue que tocaran Reguant i Cortés formen part del patrimoni de la UAB.

Aquest acte està organitzat pels equips de deganat i direcció dels centres de la UAB i pel vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura com a comiat festiu abans de l'inici del període de vacances i dona continuïtat a l'experiència endegada l'any passat amb motiu de la celebració del vint-i-cinquè aniversari de la Facultat de Traducció i Interpretació i del cinquantè de la Facultat de Filosofia i Lletres.

M閟 informaci? El gran Bach en la petita orquestra (programa)

 

Not韈ies relacionades

Cor de Cambra de la UAB

La UAB, en l’estrena de l’騪era Garraf al Palau G黣ll

El Cor de Cambra de la UAB, dirigit per en Poire Vallvé, actuarà els propers 18 i 21 de desembre, en la primera interpretació que es fa del 3er acte l’òpera Garraf al Palau Güell. Sota la coordinació i direcció musical del professor de la Universitat Francesc Cortès, la representació, l’obra, clourà l’any Güell. Aquest acte de Garraf només s’ha interpretat abans una vegada, l’any 1917, al Palau de la Música.  Llegir m閟